“Welkom In Mijn Hoofd” -rol

Gastblogger: Yuri Stevens

Op het werk is de boel de boel en op de fiets naar huis! “Grijp Haar” op repeat en met Vicky 33 t/m 36 op zak begint mijn “Live!-weekend”. Wat moet ik allemaal nog doen? Nog op zijn minst tien toi-tjes maken, de laptop klaarzetten en schoensmeer mee. De rest staat toch al in Nijmegen? Denkdenkdenk… Toch Shari maar even berichten voor een babysokje? Nee joh, die zender zit prima in mijn binnenzak… 87 berichten in de Live!-appgroep… pfffff, moet ik dat allemaal teruglezen?

De auto die van rechts komt, vindt overigens van niet.

Wat eet ik vanavond? Leo neemt dat mee, check! Bestek mee? Check! Gereedschap voor de vissenkom? Check! Genoeg drop voor bijna 30 ongesmeerde keeltjes? Check! Waarom zou een poort vrouwelijk zijn? Dat moet ik maar even aan Loek vragen vanavond… Zal vanavond mijn jasje wel over het hek blijven hangen? Zou prettig zijn. Oh, afschminckdoekjes inpakken! En een handdoek… Ik wil zo nog wel even douchen, want ik moet per slot van rekening zo schoon mogelijk mijn reeds bezweette kostuum in. Was leuk zaterdag, samen met Sam shoppen voor mijn kostuum. Notes van Sam geprint? Check! Nog wel even de vragen opschrijven zo… Wat stond er in de notes van Gerard? Ik “beweeg anders”? Toch maar even vragen zo. Voor de doorloop nog even een zanglesje van Saskia? Zou fijn zijn! Inzingen? Niet inzingen? Inzingen? Niet inzingen? Inzingen!

“Ja meneer met hond, ik zing op de fiets… En hard ook!”

Oh, wat een mooi beeld, zo voel ik mij precies op het moment! Even een foto maken, leuk voor een blog voor Jelle… De analogie is… uhm… iets met wolken van voorbereiding die door de wind van saamhorigheid plaats maken voor een mooie zon die de bloesem der… Tsja, laat ik het zo zeggen: “het is nog in ontwikkeling! “

Computer uit en op naar het theater! Zin in!!