Nog Eén Voorstelling

Gastblog: Annette Driessen

Nog één keer mogen we. “Het publiek loopt naar binnen.” De cue voor ons om nu echt de concentratie de overhand te laten nemen. Nog één laatste check.

Kleding:

  • drie verschillende outfits?

Check.checkmar

Requisiten:

  • bril
  • barrière band
  • zaklamp
  • flesje cola?

Check. checkmar

  • Fles water?

Check. checkmar

  • Neusspray en zakdoekjes? (word je ook nog twee dagen voor de première snotverkouden)

Check. checkmar

Alles ,alles, alles ligt klaar voor de laatste voorstelling van Live!

Ik kijk om me heen en neem iedereen intens in me op. De zichtbare spanning bij de “nieuwelingen”, het decor, het licht, de band, mijn medespelers, ik geniet met volle teugen van alles om mij heen. Zo ook van de voorzitter en penningmeester die in de coulissen mee zingen en op hun beurt ook zichtbaar aan het genieten zijn. Wat is dit een geweldig bijzonder gevoel. Zoveel mensen met allemaal het zelfde doel, alles moet kloppen.

De voorstelling loopt als een trein, alle overgangen zijn snel en super strak en zelfs de choreografieën gaan als een speer. Ik neem iedere gezongen noot, elke gesproken tekst en vloeiende bewegingen in me op en denk dit was de mooiste…

Check. checkmar