Dit zijn onze docenten

Samantha Janssen
Samantha JanssenRegiseusse
Samantha is in 2005 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht (Engelse letterkunde) en in 2012 als docent theater aan ArtEZ. Momenteel volgt ze de master kunst educatie in Zwolle. Ze is actief als schrijver en regisseur. Zo heeft ze diverse (muziek)theater en musical producties geschreven en geregisseerd en schrijft ze (korte) verhalen, welke in verschillende bundels zijn gepubliceerd.
Gerard Baars
Gerard BaarsChoreograaf
Gerard is in 2007 afgestudeerd aan de ArtEZ dansacademie met een eerstegraads bevoegdheid voor klassiek ballet, jazzdans, moderne dans en volgde lessen in New York, Madrid en Londen. Hij werkte als danser o.a. voor MTV en in de opera Jona van Willem Breuker. Als docent en choreograaf was hij betrokken bij de Willem Nijholt Academie voor musical- en muziektheater en later de Nederlandse Musical Academie.
Oud-leerlingen zijn aangenomen bij ArtEZ, Fontys, Dansacademie Lucia Marthas, Codarts, Theaterschool Amsterdam en The Urdang Academy in Londen. Oud-studenten hebben gewerkt bij o.a. Joseph, Spring Awakening, Sister Act, Lover of Loser, Hema, Soldaat van Oranje, De Reünie, Jungle Book, Disneyland Parijs en Billy Elliot. Ook zijn jonge leerlingen waren in het theater te zien zijn bij The Sound of Music en Billy Elliot.
Minke Kullberg
Minke KullbergZangcoach
Minke is in 2004 afgestudeerd als muziektherapeut en in 2012 als leerkracht basisonderwijs. Ze is al sinds 2006 betrokken bij het opzetten van amateur musical producties en geniet enorm van de groei die ze al die jaren ziet.
Jelle Roosen
Jelle RoosenMuzikale leiding / Bandleider
Drie jaar jaar geleden studeerde Jelle af als componist aan de HKU in Hilversum en ontving hij de graad Bachelor of Music with Honours. In 2017 studeerde hij koordirectie aan het Koninklijke Conservatorium in Utrecht.
Voor Stamppij componeerde hij de muziek van Live! en schreef hij de arrangementen voor Lady Marmalde.