DIT ZIJN ONZE DOCENTEN

MARIT GOLSTEIN
MARIT GOLSTEINRegisseur
Marit is in 2018 afgestudeerd als theatermaker aan de HKU. Sindsdien maakt ze eigen voorstellingen met o.a. haar collectief Maer Theatermakers en is ze freelance theaterdocent, regisseur en speler. Ze wil alle theaterstijlen uitproberen, maar musical zal altijd haar kern genre blijven.
JELLE ROOSEN
JELLE ROOSENMuzikale leiding / Orkestleider
Drie jaar jaar geleden studeerde Jelle af als componist aan de HKU in Hilversum en ontving hij de graad Bachelor of Music with Honours. In 2017 studeerde hij koordirectie aan het Koninklijke Conservatorium in Utrecht.
Voor Stamppij componeerde hij de muziek van Live! en schreef hij de arrangementen voor Lady Marmalde.
GERARD BAARS
GERARD BAARSChoreograaf
Gerard is afgestudeerd aan ArtEZ dansacademie met een eerstegraads bevoegdheid voor klassiek ballet, jazzdans en moderne dans. Hij volgde lessen in New York, Madrid en Londen en werkte als danser o.a. voor MTV en in de opera Jona van Willem Breuker. Als docent en choreograaf was en is hij verbonden aan vakopleidingen als de Willem Nijholt Academie voor musical- en muziektheater, Lucia Marthas Institute for Performing Arts en aan diverse vooropleidingen dans- en musicaltheater. Oud-leerlingen zijn aangenomen aan ArtEZ, Fontys, Lucia Marthas Institute for performing arts, Codarts, Theaterschool Amsterdam en The Urdang Academy in Londen. Oud-studenten hebben gewerkt bij o.a. Joseph, Spring Awakening, Sister Act, Soldaat van Oranje, Jungle Book,
Disneyland Parijs en Billy Elliot. Ook zijn jonge leerlingen waren in het theater te zien zijn in The Sound of Music en Billy Elliot.
SAMANTHA JANSSEN
SAMANTHA JANSSENRegiseusse
Samantha is in 2005 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht (Engelse letterkunde) en in 2012 als docent theater aan ArtEZ. Momenteel volgt ze de master kunst educatie in Zwolle. Ze is actief als schrijver en regisseur. Zo heeft ze diverse (muziek)theater en musical producties geschreven en geregisseerd en schrijft ze (korte) verhalen, welke in verschillende bundels zijn gepubliceerd.
Ze ondersteunt de productie Pippin als dramaturg.